Имам питане, не ми работят степнните на перката на климатроника (164) - а всичко друго работи. Някой дали се е сблъсквал? Аз предполагам, че може да е от някое реле или от пулта за управление
Известие
Collapse
No announcement yet.
Перката на паното
Collapse
X
-
добре дошъл в отбора
Освен другите ми проблеми с милата ми също спря вентилатора, най-вероятно при теб, както при и при мен е изгорял блока на управлението на вентилатора, ремонта-подмяната стуват 400лв (поне на мен толкова и поискаха) та ако е същия проблема изкарваш жички и връзваш един ЦК бутон на удобно за теб място и караш. Успех.
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеимах същия проблем, оказа се едно реле което се намира до моторчето на чистачките, обаче е много на долу и трябва да се махнат малко кирийки за да се стигне до него!
---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:50 ----------
Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщениедобре дошъл в отбора
Освен другите ми проблеми с милата ми също спря вентилатора, най-вероятно при теб, както при и при мен е изгорял блока на управлението на вентилатора, ремонта-подмяната стуват 400лв (поне на мен толкова и поискаха) та ако е същия проблема изкарваш жички и връзваш един ЦК бутон на удобно за теб място и караш. Успех.
А от каде го взе пулта или го ремонтирахаBenzina trqbva da stava na pushek!
Comment
-
модификациите са 2 вида
1:релето се намира на букса на самия вентилатор (ще си късметлия , аз не съм -сложили са ми тапа с надпис милано моторс ) веднага като махнеш пластмасовата кора ...и тогава е лесно...
2: релето се намира на майната си под вентилатора ...моли се да не е там.
Късмет!
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
Comment